۴عامل دروغگویی کودکان
چهار عامل #دروغگویی بچهها:
?۱- بی اعتمادی به پدر و مادر
?۲- هراس از تنبیه
?۳- آموختن دروغ از دیگران
?۴- کمبود و جلب توجه به کمک دروغ.
چهار عامل #دروغگویی بچهها:
?۱- بی اعتمادی به پدر و مادر
?۲- هراس از تنبیه
?۳- آموختن دروغ از دیگران
?۴- کمبود و جلب توجه به کمک دروغ.
❇️ #درمان_خانگی_کیست_تخمدان
#چای_بابونه
✍چای گیاهی مثل چای بابونه نیز داروی خوبی برای درمان #کیست #تخمدان و درد و ناراحتی است. اثر آرام بخش چای بابونه به کاهش درد کمک می کند. همچنین طبیعت گرم این چای #قاعدگی های #نامنظم را درمان می کند و به تحریک #جریان #خون در ناحیه #لگن و #رحم کمک می کند.
دو قاشق چای خوری بابونه خشک را در یک فنجان آب گرم بریزید. به مدت پنج دقیقه بماند. یک قاشق چای خوری عسل به این چای اضافه کنید. روزانه دو تا سه فنجان چای بابونه بنوشید.
چند ترفند جالب
?ترفند:
نیش حشرات در پیک نیک اذیتتون میکنه…؟؟
کافیه توی یک بشقاب مقداری نوشابه بریزید و یکم دورتر از خودتون قرار بدید…
?ترفند:
نگران بوی دهانتون هستین..؟؟
کافیه بعد مسواک زدن دهانتون رو با آب نمک بشورید…
?ترفند:
ریموت ماشین ، از راه دور آنتن نمیده…؟؟
کافیه ریموت رو زیر گلوتون قرار بدید تا امواجش قوی تر بشه…
? ترفند:
دوس دارین مورچه هارو از خونتون دور کنین…؟؟
کافیه توی مسیر حرکتشون فلفل قرمز بریزید…
? ترفند:
نیش پشه ها همیشه باعث آزار و اذیت میشه..؟؟
شماهم ازاین مشکل رنج میبرید…؟؟
کافیه یک گلدان نعناع در اتاق خواب خود بگذارید…
? ترفند:
مواد غذایی داغ خوردید و زبونتون سوخته…؟؟؟
کافیه رو قسمت سوختگی شکر بپاشید…
?ترفند:
چجوری میشه عمر شلوار جین رو دو برابر کرد؟
فقط کافیه موقع شستن اونو برعکس کنی و بشوری
?ترفند:
دوس داری طلاهات برق بیفته؟
اول نیم ساعت بذارش تو آرد سفید
بعد یک ربع بذارش تو آبلیمو و جوش شیرین
چون طلاها مثل روز اولش میشه
طرز تهیه اسفیدباج (آش سفید)
? یکی از غذاهای ساده و سریع الهضم که برای زمان پاکسازی مانند بهار بسیار مفید است و در کتب طب ایرانی توصیه شده ، #اسفیدباج (به معنای #آش سفید) است.
??? طرز تهیه آن ساده و تا حدودی قابل انعطاف و تغییر است:
➖ مقداری جو پوست کنده یا برنج
➖ هویج (زردک)
➖ کدو سبز
➖ الو بخارا
➖ کمی زردچوبه
➖ کمی نمک طعام
➖ با اب پخته شود.
? در اواخر پخت جعفری و گشنیز خردشده اضافه شود. موقع مصرف روغن زیتون و کمی آب لیمو ترش تازه یا آب نارنج اضافه شود. توصیه می شود هر روز حداقل یک پیاله از این آش به عنوان غذا یا پیش غذا مصرف شود.
? در صورتی که قرار باشد این آش به عنوان غذا استفاده شود و یا در کسانی که ضعف دارند، میتوان کمی گوشت پرندگان مانند بال و گردن پوست کنده مرغ به آن افزود. گاهی می توان ماش هم به این غذا اضافه کرد.
? اسفیدباج در دوره بیماری های حاد مانند #انفلوانزا یا دوره های حمله در بیماریهای مزمن مانند ام.اس بسیار مفید است.
به نیت اموات حلوا پختم .طرز تهیه :اول آرد رو خوب گذاشتم روی شعله ملایم تا بوی خامیش بره بعد خوب الک کردم دوباره روی شعله روغن رو اضافه کردم خوب هم زدم تا به خورد آرد بره بعد شیره خرما وگلاب و پودر حل رو اضافه کردم و قشنگ هم زدم اگر از شیره توت یا انگور استفاده کردید مقداری قوام اومده ی شکر رو هم به شیره اضافه کنید چون شیره خرما خیلی شیرینه دیگه به شکر احتیاج نداره.
خواص شگفت انگیز سمنو
??تقویت کننده حافظه
??موثر در بهبود پرکاری تیروئید
??درمان اسکيزوفرني
??ترمیم کننده زخم های عميق
خوردن سمنو به عنوان میان وعده بیشترین تاثیر را دارد.
سرماخوردگی را بدون دارو درمان کنید ?
اگر دچار سرماخوردگی شدهاید توصیه میشود که مصرف سبزی به خصوص خوردن نعناع (چه به صورت خشک و چه به صورت تازه) را در کنار وعده غذایی خود قرار دهید.
همچنین خوردن مویز ناشتا در اول صبح برای سرماخوردگی مفید است. و برخلاف آن لبنیات به ویژه پنیر گزینه مناسبی برای صبحانه نیستند و در طی دوران بیماری باید کمتر مصرف شود.
اگر عادت به خوردن آب خنک دارید بهتر است به جای آن از شربت عسل رقیق شده استفاده نمایید
خواص آب پیاز برای موی سر?
باعث افزایش سطح آنتی اکسیدانی آنزیم کاتالازمی شود. این آنزیم به تنظیم پراکسید هیدروژن کمک می کند و موجب بهینه سازی چرخه رشد مو می شود.کمک می کند فولیکول های مو خود را با گوگرد تغذیه کنند. گوگرد برای احیای فولیکول های مو ضروری است.میزان زیاد گوگرد به کاهش ریزش مو و جلوگیری از شکستگی آن کمک می کند.آنتی اکسیدان های آن به جلوگیری از سفید شدن زودرس مو و به تاخیر افتادن این فرآیند کمک می کنند.خواص ضد باکتری پیاز، پوست سرتان را سالم و به دور از عفونت نگه می دارد، همچنین به کنترل شوره سر کمک می کند.باعث تحریک پوست سر و گردش خون می شود.
#چی_بپزم_طلبگی
فلافل
طرزتهیه:نخودی رو که دو روز با آب کرده بودم رو توی صافی ریختم بعد همراه یک پیاز متوسط ویک سیب زمینی پخته و یک حبه سیر و ادویه به میزان دلخواه ونمک وفلفل کافی با چرخ گوشت چرخ کردم و در روغن داغ سرخ کردم نخودم هم 200 گرم بود که حدود 30 فلافل این سایزی شد. ?
چرا ظالم ها سالم ترند ؟!
چرا بعضی آدم ها با کوچکترین گناهی تو همین دنیا مجازات میشن. اما یه سری هر گناهی دلشون میخواد میکنن و روز به روز هم پیشرفت؟ پس عدالت خدا کجاست !!
آدمها سه دسته اند: عینک، ملحفه، فرش
?وقتی یک لکه چایی بنشیند روی عینک بلافاصله آن را با دستمال کاغذی پاک میکنی !
?وقتی همان لکه بنشیند روی ملحفه میگذاری سر ماه که با لباسها و ملحفه ها جمع شود و همه را با هم با چنگ میشویی!
?اما وقتی همان لکه بنشیند روی فرش میگذاری سر سال با دسته بیل به جانش می افتی!
خدا هم با بنده های مومنش مثل عینک رفتار می کند. بنده های پاک و زلال که جایشان روی چشم است تا خطا کردند بلافاصله حالشان را می گیرد(البته در دنیا و خفیف)،
دیگران را به موقعش تنبیه میکند آن هم با چنگ،
و آن گردن کلفت هایش را میگذارد تا چرک هاشان جمع شود.
به همراه گوشت، پیاز بخورید
??از عفونت جلوگیری میکند
??مضرات گوشت را کم می کند
??کرم های روده را از بین میبرد
??هضم گوشت را در معده آسان میکند
هیچ چیز در زندگی ابدی نیست. هیچ وسیله و ابزاری را نیز نمی توان تا آخر عمر استفاده کرد، حتی اگر از جنس آهن و فلز باشد. خوشبختانه روی مواد غذایی یا لوازم آرایشی تاریخ انقضا را قید کرده اند. با این حال برخی ابزار و اشیاء وجود دارند که تاریخ انقضا روی آنها ذکر نشده است، لذا افراد تعویض آن را الزامی نمی دانند.
لوازم مربوط به بچه ها بخصوص آنهایی که به دهان می برند، مک می زنند یا شیشه شیری که با آن شیر می خورند باید به طور منظم تعویض شوند. لوازمی مانند حوله علاوه بر اینکه در اثر استفاده طولانی نرمی و لطافت خود را از دست می دهد، بلکه به دلیل قرار داشتن در معرض رطوبت، با مسئله تکثیر باکتری ها و میکروارگانیسم ها نیز مواجه هستند. بنابراین تاریخ مصرف شان تمام می شود. خیلی از افراد به دلیل صرفه جویی و یا علاقه به برخی ابزار از تعویض آن خودداری می کنند، اما این کار به سلامتی شان آسیب می رساند.
کفش، بالشت ، پستانک و حوله و غیره بخشی از لوازمی است که به طور روزانه استفاده می شود. روی بسته بندی برخی از این لوازم تاریخ انقضا قید شده است و باید بعد از مدتی تعویض شوند. این مسئله ارتباطی به مصرف گرا بودن ندارد. بلکه مسئله سلامتی در میان است و باید لوازم و اشیاء روزمره نیز بعد از مدتی استفاده دور انداخته شوند. در ادامه به برخی از این لوازم اشاره می کنیم.
بالشت خوب از آن دست وسایلی است که هیچ کس تمایلی به تعویض آن ندارد. چون این احساس وجود دارد که با بالشت جدید شاید احساس راحتی نداشته باشد.حتی خیلی از افراد در مسافرت ها نیز بالشت شخصی خود را همراه می برند. حتی اگر بالش کهنه شده باشد باز برخی از افراد میلی به تعویض آن نشان نمی دهند. اما واقعیت این است که بالشت ها نیز تاریخ مصرف دارند و باید تعویض شوند. در واقع جنس بالشت از هر چیزی که باشد به تدریج فرسوده شده و علاوه بر این حاوی ساس بیشتری می شود. برای اینکه دچار آلرژی و مشکلات مربوط به گردن و شانه ها نشوید یک راه بیشتر ندارید. باید هر از گاهی بالشت تان را عوض کنید و از بالشت های نو استفاده کنید.
بدون شک بعد از یک روز کاری سخت و رسیدن به خانه بسیار لذت بخش از که کفش ها را در بیاورید و یک جفت دمپایی حوله ای راحت به پا کنید. این کار باعث آرامش می شود اما بهتر است خیلی وابسته به دمپایی خاصی نشوید. چون لازم است که هر شش ماه یکبار آنها را عوض کنید. در غیر این صورت امکان اینکه دمپایی های حوله ای تان فرسوده، بد شکل و آلوده به قارچ شوند بسیار بالاست. در واقع با استفاده طولانی مدت از دمپایی حوله ای نه تنها بو می گیرند، بلکه امکان دارد که باعث ایجاد آلودگی قارچی شوند.
حوله ها بخصوص حوله دست و صورت عمری به اندازه یک تا سه سال دارند. از بین رفتن قدرت جذب یا زبر شدن تنها علامت فرسودگی و غیرقابل استفاده بودن آنها نیست. از آنجایی که حوله ها همیشه به مدت طولانی مرطوب و خیس می مانند محل مناسبی برای هر نوع باکتری هستند. توصیه می شود بعد از مدتی استفاده، زمانی که احساس کردید حوله تان بو گرفته است، حتما نسبت به تعویض آن اقدام کنید.
مسواک نیز جزو لوازمی است که خیلی از افراد به آن عادت کرده و به سختی اقدام به تعویض می کنند. اما خاطرتان باشد که مسواک را باید هر سه ماه یکبار عوض کنید. این توصیه تولیدکننده ها و همچنین دندانپزشکان است. دلیلش این است که نه تنها برس آن فرسوده می شود و بعد از مدتی نمی تواند به طور موثری دندان هایتان را تمیز کند، بلکه بعد از استفاده طولانی از یک مسواک خطر آلوده شدن آن نیز وجود دارد. حتی ممکن است به دلیل قارچ ها یا باکتری هایی که بعد از طولانی مدت روی مسواک رشد می کنند دچار مشکلات مربوط به لثه شوید. بنابراین هر 3 تا 6 ماه حتما مسواک تان را عوض کنید.
سلامت بچه ها بسیار مهم است و باید دقت ویژه ای در رعایت بهداشت آنها داشت. لوازم مربوط به بچه ها بخصوص آنهایی که به دهان می برند، مک می زنند یا شیشه شیری که با آن شیر می خورند باید به طور منظم تعویض شوند. تاریخ مصرف پستانک های لاتکس بین 2 تا 5 هفته است. حتی اگر در ظاهر سالم به نظر بیایند و فرسوده نشده باشند نیز باید تعویض شوند، چون بعد از مدتی استفاده ترک های ریزی در آنها ایجاد می شود که محلی برای تجمع باکتری ها می شوند. بنابراین در تعویض آنها تعلل نکنید.
کفش های ورزشی که برای دویدن و ورزش کردن استفاده می کنید، نیز تاریخ انقضا دارند. علاوه بر اینکه ظاهر آن دیر یا زود خراب می شود. اگر اهل دویدن هستید باید بدانید که بعد از 400 تا 500 کیلومتر دویدن، کفش تان شروع به از دست دادن کیفیت و راحتی خود می کنند. در این صورت حتی خاصیت ارتجاعی آنها و استحکام تان نیز کاهش پیدا می کند. این مسئله نیز یک بار اضافی روی مفاصل می گذارد. به این ترتیب توصیه می شود که بعد از یک سال استفاده از هر کفش ورزشی، آن را عوض کنید.
چقدر برایتان مهم است تخممرغی كه برای خوردن و آشپزی انتخاب میكنید تازه باشد؟ اگر جزو آن دسته آدمهایی هستید كه تازه بودن یا كهنه بودن تخممرغ برایتان به شدت حائز اهمیت است، پس بهتر است 2، 3 امتحان ساده را تجربه كنید كه به شما نشان میدهد آیا یك تخممرغ سالم است یا خیر…
1- از ظاهر تخممرغ میتوانید به تازگی یا كهنگی آن پی ببرید. یادتان باشد كه تخممرغهای تازه ظاهری زبر و خشن دارند و پوست آنها درست مانند گچ میماند اما تخممرغهایی كه كهنه هستند ظاهری صاف و شفاف دارند.
2- ته تخممرغ خام را شكسته، قدری از پوسته آن را بردارید. در این قسمت معمولا هوا جمع میشود. هرچه مقدار هوا بیشتر باشد یعنی فضای بیشتری را به خود اختصاص داده باشد تخممرغ كهنهتر است اما اگر حجم تخممرغ بیشتر و هوای موجود در آن كمتر باشد تخممرغ تازهتر است.
? چندتا نکته طلائی مهم آموزش آشپزی
برای پختن قارچ قارچ رو قبل از شستن ده دقیقه توی آبنمک شناور بذارید تا شنهایی که داخلشه بریزن بیرون. بعد هم آنها را داخل آبلیمو خرد کنید تا موقع پخت سیاه نشوند.
اگر تیغ ماهی در گلویتان گیر کرد ، کمی سیب زمینی پخته یا تکه ای نان خمیر بخورید. برای کم کردن درد و ناراحتی ناشی از تیغ ماهی در گلو، یک لیمو ترش را از وسط به دو نیم کنید و بعد به آرامی آب لیمو را بمکید. این کار به نرم شدن تیغ ماهی کمک می کند و زود احساس راحتی می کنید.
برای یخ زدایی ماهی منجمد شده هیچ وقت برای ذوب کردن یخ ماهی آن را درون آب نگذارید. آن را درون شیر قرار دهید. شیر مزه یخ زدگی را از ماهی می گیرد و طعم دلپذیری به آن می دهد و همه فکر می کنند، ماهی کاملا تازه است.
برای سرخ کردن بادمجان موقع سرخکردن بادمجان، یکیدو لایه بادمجان هم روی آنهایی که در حال سرخ شدن هستند بذارید. اینکار باعث میشود در مراحل بعد که میخواهید ردیفهای رویی رو سرخ کنید روغن کمتری مصرف بشود.
#انواع_ته_دیگ
?ته دیگ زعفرانی
برنج را ابکش کنید و کف قابلمه را نصف فنجان روغن مایع ,نصف فنجان اب سرد و نصف فنجان هم زعفران اب کرده پر رنگ بریزید و بد برنج ابکش شده را روی ان بریزید دم کنی گذاشته و شعله را متوسط بکذارید تا برنج دم بکشد و ته دیگ جا بیفتد
?ته دیگ نان
کف قابلمه روغن بریزید و نان لواش یا سنگک را به شکل دلخواه کف قابلمه بچینید سپس برنج را روی نان ها بریزید و دم کنید.
?ته دیگ کدو حلوایی
کدو حلوایی را پوست بگیرید. دانه های آن را جدا کنید، بشویید و قالب بزنید. در این مرحله، کف ظرف را کمی نمک و روغن بریزید. کدو حلوایی های قالب زده را کف قابلمه بچینید. روی آن کمی روغن بریزید و مثل همیشه برنج روی آن ریخته و بگذارید دم بکشد.
?ته دیگ قارچ
قارچ را ورقه کنید. کف قابلمه کمی روغن ، نمک و زردچوبه بریزید و قارچ ها را بچینید. وقتی روغن کاملا داغ شد و قارچ ها شروع به سرخ کردن کردند ، برنج را روی آن اضافه کنید.
?ته دیگ نان تست
نان تست را قالب بزنید با به شکل دلخواه برش دهید و کف قابلمه بچینید.سپس روغن بریزید سپس برنج را روی آنها بریزید و دم کنید.
?ته دیگ سیب زمینی کنجدی و گشنیز
سیب زمینی ها را ورقه ای کنید یا قالب بزنید و روی کنجدها بزنید تا کنجد به آن ها بچسبد. کف قابلمه را روغن ریخته و سیب زمینی کنجدی ها را بچینید ، در اطراف آن نیز میتوانید از چند شاخه گشنیز استفاده کنید تا زیباتر شود. سپس برنج را روی آنها بریزید و دم کنید.
?ته دیگ سیب زمینی با زیره
کمی روغن ته قابلمه بریزید، زیره را درون روغن بریزید و سیب زمینی ها را روی آنها بچینید سپس برنج را روی آن بریزید.
?ته دیگ سیب زمینی نگینی خلالی
سیب زمینی ها را خلالی یا نگینی خرد کنید و تا حد امکان همه آنها یک اندازه هم باشند. آنها را ته قابلمه بچینید. نمک بپاشید و روی آنها برنج آبکش شده را بریزید.
?ته دیگ بال مرغ
ابتدا روی بال مرغ ها نمک و زردچوبه بزنید. سپس کمی روغن کف قابلمه بریزید پس از اینکه داغ شد، بال مرغ ها را بچینید و برنج را روی آنها بریزید و دم کنید.
?ته دیگ تخمه و کنجد
برای تهیه این ته دیگ مقداری روغن و زردچوبه بریزید سپس مغز تخمه آفتابگردان و کنجد را روی آن بپاشید و برنج را روی این مواد بریزید. توجه داشته باشید، این ته دیگ زود آماده شده و حرارت بالا موجب سوختن آن می شود.
?ته دیگ اسفناج
برگ های تازه اسفناج را کف قابلمه بچینید یا اینکه اسفناجی که برای بورانی دست کرده اید را فشرده کنید و کف ظرف بچینید. برنج را روی آن بریزید و دم کنید.
?ته دیگ با گل های خوراکی:
کف قابلمه یا قالب کمی روغن بریزید و به دلخواه کمی هویج ورقه ورقه شده یا رنده شده ، یا گلبرگهای گل محمدی را در یک طرف و در طرف دیگه برگهای کاهو را بچینید و برنج را روی آن بریزید . دقت کنید که ته دیگ شما نسوزد.
?ته دیگ چوب شور
کف قابلمه روغن بریزید. چوب شورها را روی آن بچینید. سپس برنج را روی آن بریزید و دم کنید.
?ته دیگ تخمه آفتابگردان
ته قابلمه مقداری روغن و زردچوبه بریزید سپس مغز تخمه آفتابگردان را روی آن بپاشید و برنج را روی این مواد بریزید. توجه داشته باشید، این ته دیگ زود آماده شده و حرارت بالا موجب سوختن آن می شود.
☘ته دیگ کاهو
کف قابلمه روغن بریزید و یک یا دو لایه کاهو روی آن بچینید و سپس برنج را روی آن بریزید و دم کنید. ته دیگ کاهو برای پلو های سبز رنگ عالی است. مثل باقالی پلو، شوید پلو و…….
?ته دیگ کاهو و سیب زمینی
سیب زمینی ها را ورقه کنید ، کف قابلمه روغن بریزید و سیب زمینی ها را به شکل دلخواه در کف قابلمه بچینید . یک یا دو لایه کاهو روی آن بچینید و سپس برنج را روی آن بریزید و دم کنید.
نوش جان?
پاک کردن لکه روغن ازلباس
ابتدا روی لکه را باجوش شیرین بپوشانید (45دقیقه بماند)
سپس مایع ظرفشویی ریخته،در مرحله بعدمسواکی رابه سرکه آغشته روی لکه بکشید.
#لیموناد_نعنایی
مواد لازم :
شاخه نعنای تازه : 2 پیمانه
آب : 2 پیمانه
شکر : یک پیمانه
پوست 3 عدد لیمو
مواد لازم برای تهیه لیموناد نعنایی :
شربت لیمو و نعنا : 2 پیمانه
آب سرد: 2 پیمانه
یخ خرد شده : 2 پیمانه
آب لیموی تازه : یک و یک چهارم پیمانه
طرز تهیه :
1.درون قابلمه متوسطی، آب، شکر و پوست لیمو را بجوشانید؛ مخلوط را آنقدر هم بزنید تا شکر آن حل شود.
2.قابلمه را از روی حرارت برداشته، نعنا را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
3.ظرف را درب بسته به مدت یک ساعت در دمای محیط اتاق قرار دهید.
4.مایع را با یک صافی درون ظرفی ریخته و مواد جامد آن را جدا کنید.
5.شربت حاصله در ظرف دربسته درون یخچال به مدت 5 روز قابل نگهداری است.
6.پس از حاضر شدن شربت لیمو و نعنا حال لیموناد نعنایی را تهیه می کنیم
موضوع: #غذای_کودک #تغذیه
مدت زمان مطالعه: 40 ثانیه⏲
? برخی از مواد غذایی با گرم کردن تبدیل به مواد سمی میشوند. پس بهتر است آنها را برای بار دوم یا سرد مصرف کنیم و یا به اندازه مصرف فقط یک مرتبه آنها را تهیه کنیم.
۷نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شوند سمی، زیان آور و سرطان زا میشوند. این مواد غذایی عبارتند از:
?قارچ: با گرم کردن قارچ تغییراتی در ترکیب پروتئین و مزه این غذا ایجاد میشود و موجب مشکلات گوارشی میشود.
?مرغ: دوباره گرم کردن مرغ باعث تغییر ترکیب پروتئین درآن میشود. مرغ را طولانی مدت و با حرارت بسیار ملایم گرم کنید. تا از سمی شدن آن جلوگیری شود.
?سیب زمینی: با گرم کردن مجدد، سمی میشود.
?اسفناج :دارای درصد بالایی نیترات است که با گرم کردن مجدد، نیترات به نیتریت ( ماده ای سرطان زا) تبدیل میشود.
?کرفس : کرفس را تازه تازه مصرف کنید.کرفس هم حاوی نیترات است که گرم کردن مجدد نیترات موجود آن را به نیتریت ( ماده ای سرطان زا) تبدیل میکند. اگر میخواهید سوپ را دوباره گرم کنید بعد از پختن، کرفس وهویج آن را جدا کنید.
?چغندر: مثل اسفناج حاوی نیترات است.البته به این معنانیست که شما نمیتوانید دوباره آن را مصرف کنید فقط دوباره آن را گرم نکنید.
?تخم مرغ : تخم مرغ از پر خطرترین مواد غذایی است که اگرآن را بادرجه حرارت زیاد گرم کنید سمی میشود.