نکاتی درباره آموزش آشپزی
? چندتا نکته طلائی مهم آموزش آشپزی
برای پختن قارچ قارچ رو قبل از شستن ده دقیقه توی آبنمک شناور بذارید تا شنهایی که داخلشه بریزن بیرون. بعد هم آنها را داخل آبلیمو خرد کنید تا موقع پخت سیاه نشوند.
اگر تیغ ماهی در گلویتان گیر کرد ، کمی سیب زمینی پخته یا تکه ای نان خمیر بخورید. برای کم کردن درد و ناراحتی ناشی از تیغ ماهی در گلو، یک لیمو ترش را از وسط به دو نیم کنید و بعد به آرامی آب لیمو را بمکید. این کار به نرم شدن تیغ ماهی کمک می کند و زود احساس راحتی می کنید.
برای یخ زدایی ماهی منجمد شده هیچ وقت برای ذوب کردن یخ ماهی آن را درون آب نگذارید. آن را درون شیر قرار دهید. شیر مزه یخ زدگی را از ماهی می گیرد و طعم دلپذیری به آن می دهد و همه فکر می کنند، ماهی کاملا تازه است.
برای سرخ کردن بادمجان موقع سرخکردن بادمجان، یکیدو لایه بادمجان هم روی آنهایی که در حال سرخ شدن هستند بذارید. اینکار باعث میشود در مراحل بعد که میخواهید ردیفهای رویی رو سرخ کنید روغن کمتری مصرف بشود.