نکته:
موضوع: #غذای_کودک #تغذیه
مدت زمان مطالعه: 40 ثانیه⏲
? برخی از مواد غذایی با گرم کردن تبدیل به مواد سمی میشوند. پس بهتر است آنها را برای بار دوم یا سرد مصرف کنیم و یا به اندازه مصرف فقط یک مرتبه آنها را تهیه کنیم.
۷نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شوند سمی، زیان آور و سرطان زا میشوند. این مواد غذایی عبارتند از:
?قارچ: با گرم کردن قارچ تغییراتی در ترکیب پروتئین و مزه این غذا ایجاد میشود و موجب مشکلات گوارشی میشود.
?مرغ: دوباره گرم کردن مرغ باعث تغییر ترکیب پروتئین درآن میشود. مرغ را طولانی مدت و با حرارت بسیار ملایم گرم کنید. تا از سمی شدن آن جلوگیری شود.
?سیب زمینی: با گرم کردن مجدد، سمی میشود.
?اسفناج :دارای درصد بالایی نیترات است که با گرم کردن مجدد، نیترات به نیتریت ( ماده ای سرطان زا) تبدیل میشود.
?کرفس : کرفس را تازه تازه مصرف کنید.کرفس هم حاوی نیترات است که گرم کردن مجدد نیترات موجود آن را به نیتریت ( ماده ای سرطان زا) تبدیل میکند. اگر میخواهید سوپ را دوباره گرم کنید بعد از پختن، کرفس وهویج آن را جدا کنید.
?چغندر: مثل اسفناج حاوی نیترات است.البته به این معنانیست که شما نمیتوانید دوباره آن را مصرف کنید فقط دوباره آن را گرم نکنید.
?تخم مرغ : تخم مرغ از پر خطرترین مواد غذایی است که اگرآن را بادرجه حرارت زیاد گرم کنید سمی میشود.