دانستنیهای مفید
?دانستنی های سودمند:?
?ﻫﻨﮕﺎﻡ ﻏﺬﺍخوردن؛
ﺑﻴﻦ ﻫﺮﻟﻘﻤﻪ ﺣﺪﺍﻗﻞ ۱ﺩﻗﻴﻘﻪ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﮕﺬﺍﺭﻳﺪ
ﻭ۲ﺳﺎﻋﺖ ﻗﺒﻞ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯﻏﺬﺍ ﻭﻫﻨﮕﺎﻡ ﺁﻥ ﻧﻮﺷﻴﺪنی ﻧﻨﻮﺷﻴد
?شستن صورت با آب سیب مانع از پیری وچین وچروک پوست صورت می شود.
?شکرقهوه ای به علت داشتن مقدارقابل توجهی آنتی اکسیدان، به کنترل دیابت نوع دوم وعوارض قلب وعروقی آن کمک می کند.
?پیاده روی وشنادرجلوگیری ازبروزدیسک کمر موثرند.
?کسانی که بیش از9باردرسال موهای خودرا با رنگ های شیمیایی رنگ می کنند،بیشتراز دیگران درمعرض ابتلابه نوعی سرطان خون قرار دارند.مخصوصا رنگ های تیره.
?خوردن چندعددکشمش درروزبه تقویت حافظه کمک کرده وازابتلابه آلزایمر پیشگیری می کند.
?مصرف کلم بروکلی به بهبود وترمیم آسیب های واردشده به رگ های خونی قلب ناشی از ابتلابه دیابت کمک می کند.
???لباس هایتان را لوله شده در چمدان قرار دهید اینطوری کمتر چروک می شوند!
?چند ساعت قبل از روشن کردن? شمع? ، آنها را در فریزر قرار دهید تا کمتر اشک? بریزند!
?میوه های قرمز رنگ???? را قبل از شستن حتما چند ساعت در یخچال قرار دهید تا مدت زمان بیشتری دوام بیاورند.
?خوردن انگور? ، به دلیل داشتن پتاسیم بالا ، می تواند از اختلالات ذهنی و افسردگی☹ پیشگیری کند.
?خوردن یک موز? برای صبحانه ، باعث کنترل افسردگی? ، عصبانیت? و کج خلقی? در طول روز می شود.
?ﻫﺮﮔﺰ ﺳﻴﮕﺎﺭ ﻧﮑﺸﻴﺪ و اگرمی کشید،نیمه آخرآن را ﺑﻪ ﻫﻴﭻ ﻭﺟﻪ ﻧﮑﺸﻴﺪ.
?ﻏﺬﺍی ﺧﻮﺩﺭﺍ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺍﺯیک باﺭ ﺩﺭ ﻣﺎکرﻭﻓﺮ ﮔﺮﻡ ﻧﮑﻨﻴﺪ. ﻭﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺩﺭﺻﻮﺭﺕ ﻋﺪﻡ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺩﻭﺭ ﺑﺮﻳﺰﻳﺪ.